הזכייניסטים

התכנית המלאה 8.2.22

בעשור האחרון מתפתחת בישראל תרבות אוכל רחוב משוכללת ומגוונת והאוכל משובח ונגיש ללקוח, באמצעות משאיות אוכל (פודטראקס) ממותגות ומזמינות. התחום מעסיק רשתות זכיינות רבות ובעלי עסקי מזון בארץ ובעולם. האם פוד-טראק (משאית מזון) יכולה להתאים לכל סוג של תפריט? מה יכולה להיות המדיניות של רשת מזכה להחדיר פוד-טראקס לרשת? עד כמה פוד-טראקס יכולות לתרום ולהשפיע על מיתוג הרשת? מה היתרון ומהי הכדאיות לזכיין לפתוח סניף פוד-טראק במקום מסעדה רגילה? מה לגבי אחסנת חומרי הגלם והמזון בפוד-טראק? ומה קורה בזירה הבינלאומית בתחום? אורח בתכנית, דני מגדלי, המייסד והבעלים של קבוצת אוטו-טק, המתמחה מזה שנים בבניית נגררים ומרכבים, בייצור ובייבוא פוד-טראקס לישראל.

הזכייניסטים
הזכייניסטים
התכנית המלאה 8.2.22
/
הצגת קוד הטמעה