הזכייניסטים
התכנית המלאה 1.5.22
נתונים מצביעים על כך שלמעלה מ- 70% מעסקי הזכיינות מרוכזים בתחום המזון. אורח משה דב – המנכ”ל והבעלים של חברת “אשכולות”, שמתמחה בייעוץ לניהול והקמה של עסקי מזון. משה שיתף אותנו בעצות הזהב שלו להקמת עסק מצליח בתחום.
רוצים להיכנס לעולם המזון – מה אתם חייבים לדעת לפני שיוצאים אל הדרך, איך בונים תכנית עסקית שתתמוך ברעיון, איך מחשבים את עלות המזון, ממה יש להיזהר ולמה יש לשים לב כשמקימים עסק בתחום המזון כיצד יש לבחור את היועץ/ת הנכונים לליווי התהליך, מהי בטיחות מזון, איך עושים את זה נכון?
/
RSS Feed